PASTELLIC

Inredning & DIY

Sinnligt Sinnerlig

Delad glädje är dubbel glädje:Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Oj vad jag har varit dålig på att blogga den här veckan. Det är skolan och födelsedagsfirande som tagit upp all min tid och så blir det ju ibland. Veckan har i inredningsväg mest bjudit på diverse verk av Ilse Crawford som är en otroligt duktig formgivare och kreatör. Dels så var hon, för Stockholm Furniture Fair, utsedd som hedersgäst och stod för en blogghyllad entréutställning. Och dels släppte Ikea en liten smygvisning på en kollektion vid namn Sinnerlig, som kommer släppas i augusti, och som är formgiven av ingen annan än Ilse Crawford. Det är korkmaterial och grön växtlighet som utmärker sig starkast tycker jag.

sinnerlig ikea

Känslan är så lugn, hemtrevlig och ombonad – tummen upp! Korkmaterialet känns verkligen rätt i tiden lika så och kommer nog att pryda många hem snart.

sinnerlig ikea

Och glasflaskorna med kork av kork. Riktigt vackert. Jag ska ta tag i att köpa fler glasflaskor och vaser då det är så fint att ställa ett gäng ihop på hyllan. Att just ställa vaserna och flaskorna tillsammans är ett toppentips för vas- och glassamlare! För när din samling får stå i en grupp ger det så mycket större effekt till hela rummet. Själv är jag riktigt dålig på att just samla på saker så därför äger jag faktiskt inte så många. Men det ska tas tag i för stilleben-byggandets skull och inte behöver det bli dyrt om man loppisfyndar.

Något som jag har gjort inredningsmässigt den här veckan är att jag har klickat hem lite roliga grejor. Jag ska visa upp dem när de har kommit och är “installerade” hemma. Jag längtar riktigt efter dem faktiskt!

Hoppas att du får en skön start på veckan utan stress.

Relaterat:

2 Comments

 1. Fint inlägg, och tack för länken! Ser fram emot att se dina shoppingfynd! :)

  • Nathalie

   February 11, 2015 at 20:16

   Tack så mycket Maria :)
   Ja, nu längtar jag verkligen! De kommer nog imorgon torsdag tror jag.
   Hälsningar Nathalie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2016 PASTELLIC

Theme by Anders NorenUp ↑